Meer informatie

Ovatio S is een atletisch en prachtig gebouwd hengstveulen en toont al een echt springpaard te zijn, Deze zoon van Tangelo van de Zuuthoeve zal zeker zijn stempel gaan drukken op de toekomstige springconcoursen! 

Drie generaties merries van Ovatio S gaven in totaal al 6 paarden met een niveau van 140 of hoger!

Moeder van dit prachtige veulen is elite merrie Cyrinda S (Cartano-Heartbreaker). Cyrinda S werd zelf op 1.30 m. niveau, voordat ze voor de fokkerij werd ingezet. Haar moeder Urinda S (Heartbreaker-Concorde) bracht naast Cyrinda S twee internationale 1.35 m. paarden en een internationaal 1.40 m. paard. In de stamboom van Cyrinda S vinden we de legendarische hengsten Heartbreaker en Carthago, die beide niet veel introductie behoeven. Carthago, tweemaal de Olympische partner van Jos Lansink en Heartbreaker, het KWPN-paard van het jaar in 2016, zijn legendes. Carthago bracht o.a. My Lord Carthago, Kira III, Cristallo en Caitano. Heartbreaker heeft 10 goedgekeurde zonen en 19 kleinzonen en de lijst met succesvolle nakomelingen is eindeloos: Romanov II, VDL Group Zidane, Earley, Hello Sanctos ...

Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op op Grand Prix niveau en de Nations Cup. De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard. Tangelo zelf presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

LOCATIE OMGEVING EINDHOVEN

Wist u dat?

* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Tangelo v.d. Zuuthoeve
1.60m.
Vader van vader Narcos II
1.60m
v.v.v. Fair Play II
m.v.v. Gemini
Moeder van vader Olympia van de Krekebeke
v.m.v. Laudanum xx
1.60m
m.m.v. Racyona Z
Moeder Cyrinda S
Elite, sport
Vader van moeder Cartano
1.35 m.
v.v.m. Carthago
1.60m.
m.v.m. E-Dream Gril
1.45 m.
Moeder van moeder Urinda S
Prok
v.m.m. Heartbreaker
1.60m.
m.m.m. Parinda
Elite