Meer informatie

Infinity van de Hondshoeve (Anders x Nykle) is een prachtige Friese stermerrie met een uitzonderlijke bloedvoering. Vader Anders 451 maakte furore in de dressuursport onder Peter Spahn. De sportkwaliteiten van deze hengst gecombineerd met de predikaatrijke Fjildsicht lijn, maakt de bloedopbouw van deze merrie uniek. Overgrootmoeder Lysebet is onder andere de moeder van Feitse en bracht maarliefst 8 sternakomelingen. Het verwantschapspercentage van Infinity bedraagt slechts 16,5%. Daarnaast is de merrie vrij van het dwerg- en waterhoofdgen.
Moederlijn: Ster - Ster Pref - Ster pref - Model Pref
Stokmaat: 1.61m
Leeftijd: 9 jaar

Niet alleen op papier is het een fraaie merrie. Infinity van de Hondshoeve heeft snit, straalt hardheid uit en valt met name op door haar sterke bewegingen. De stap is ruim en krachtig. In draf maakt de merrie veel front en heeft ze een krachtig en ver ondertredend achterbeen met veel buiging in de sprong. Op de keuring scoorde ze dan ook een 8 voor haar draf.

Infinity is zowel onder het zadel als aangespannen gereden. De laatste jaren is ze vooral voor de fokkerij ingezet. Haar merrieveulen van dit jaar is kort geleden afgespeend en ook dit jaar is ze weer vlot drachtig geworden. Ze is op dit moment dragend van de kampioen van de oudere hengsten Alwin 469. 

Vraagprijs: 12500,- euro

Stamboom

Vader Anders 451
Stb Sport Elite
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Whoopy
Stb Ster
Vader van moeder Nykle
Stb
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Jitske fan Fjildsicht
Stb Ster Pref
v.m.m.
m.m.m. Lysebet
Stb Ster Pref