Meer informatie

Met ontzettend veel pijn in ons hart bieden wij onze geweldige 12 jarige D-pony merrie van 1.45 m te koop aan. Na 7 jaar van haar te hebben mogen genieten, ben ik nu helaas toch echt te groot voor haar geworden.

Cissi (sportnaam Chanique) heeft 3 goede gangen met een sterke draf met veel knie actie. Ze is een heel eerlijke pony en heeft een gouden karakter! Ze is bloedmooi, erg stoer en heeft een heel mooi front!

Ze Loopt Z2 dressuur met 40+ winstpunten en heeft vele prijzen op haar naam staan. In de Z2 loopt ze de laatste tijd scores tussen de 65% en 70%. In de afgelopen kür liep ze zelfs naar een score van 80%! Ze is reserve regio kampioen in het Z2 geworden en meerdere malen afgevaardigd naar de NK! Cis is nog niet internationaal uitgebracht. Nu we hier aan toe zijn, ben ik toch wel echt te groot. Cis zou daarentegen zeker internationaal mee kunnen doen! Tevens heb ik haar uitgebracht in het M springen. Doordat de ambities van mij daar niet lagen niet hoger uitgebracht. Ze heeft erg veel kracht in de afzet en een goede techniek in haar sprong. Cis heeft ook een aantal SGW-wedstrijden gelopen en vindt dit geweldig! Ze zou zeker ook een goede SGW pony zijn! 

Kortom Cis is een geweldige allround pony en super geschikt om weer vanaf het begin te beginnen en/of hogerop in de sport te komen. 

Ze is superbraaf bij de tandarts, fysio en de hoefsmid etc. Ook op stal is ze superlief, geen voernijd en lief naar andere paarden. Vertoont ook absoluut geen merrie gedrag. Geen stalgebreken.Op 30-08-2019 is ze klinisch en röntgenologisch (inclusief rug en hals) goedgekeurd.

Haar aangemeten hoofdstel + bit (€500,-), haar dressuurzadel met singel (€1800,-), springzadel met singel (euro 500) en dekens kunnen eventueel worden overgenomen voor 1000 euro.

Link video https://youtu.be/sRy77YjTz6g

Prijs op aanvraag.

Bij serieuze interesse graag appen of bellen naar 0611525359

Stamboom

Vader Seven Mornings Brenin
Vader van vader Ruska Mister Eiddwen
v.v.v. Thorneyside Spring Magix
m.v.v. Tewgoed Magic Lady
Moeder van vader Gwendraeth Jewel
v.m.v. Derwen Desert Express
m.m.v. Gwendreath Elizabeth
Moeder Mira
Welsh pony
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.