Meer informatie

Uberano del Abadia is een Pura Raza Española hengst geboren op 23 juni 2018 uit Gracia del Abadia en onze dekhengst Jerarca Quin. Zowel Gracia als Jerarca zijn erg sportief qua type en Uberano belooft ook een enthousiast paardje te worden met heel veel sportieve mogelijkheden. Tegelijk is hij erg aanhankelijk en heel respectvol naar mensen toe.

In onze fokkerij van PRE hebben wij als hoofddoel correcte, goed gebouwde paarden te fokken die voornamelijk gekenmerkt worden door een goed karakter. Onze paarden groeien op in groep en leren zo van jongs af aan om respect te hebben tov paarden en mensen.

We vinden het erg belangrijk dat wie uitkijkt naar een PRE het juiste paardje vindt en er een goede klik mee heeft zodat er samen een mooie band kan opgebouwd worden.

Al onze paarden zijn ingeschreven in het Spaans stamboek.

Wilt u graag wat meer informatie over de paarden die wij momenteel te koop hebben, of wilt u graag volledig vrijblijvend eens kennis maken met Uberano en de andere paarden uit onze fokkerij, stuur dan gerust een mailtje (elabadia@telenet.be) of geef ons een belletje op 0032 (0)489/36.10.15.

Yeguada El Abadia
De Cuyper Yves & Sofie

https://www.facebook.com/yeguadaelabadia/

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.