Meer informatie

Super mooie allround pony

Naam: Fellow
Geboren: 2011
Geslacht: Ruin
Schofthoogte: 1.48
Niveau: L1 dressuur
Helaas is Fellow nog niet uitgebracht in de spring sport, springt thuis en op oefenconcours met gemak een M parcours rond. Hij heeft zeker potentie om hoger op te komen.
Fellow is braaf in de omgang, sociaal naar andere soortgenoten. Fellow is fijn en makkelijk te rijden, wel door een ruiter met ervaring. Hij kan goed bewegen en heeft 3 correcte gangen. Hij kan enorm springen en vind dit ook erg leuk om te doen!
Braaf met kinderen en houd van aandacht, komt altijd naar je toe in de wei.
Ook vind Fellow het heerlijk om naar buiten te gaan, hij is dus bekend met het verkeer. Buiten vind hij het wel spannend, maar als hij je vertrouwd gaat hij door het vuur voor je!
Het liefste zie ik Fellow terug bij iemand die hem verder uit wilt brengen in de sport. Fellow is een echte sporter, en heeft hier veel plezier in.

Fellow is vrij van (stal) gebreken. Netjes geënt en ontwormt. Braaf op vreemd terrein, bij de dierenarts en bij de hoefsmid.Fellow is recent klinisch goedgekeurd voor de sport.Hij staat in Terwolde/Gelderland.De vraagprijs voor Fellow is €7.500,- voor het juiste huisje, zit hier nog wat speling in.Fellow word alleen verkocht naar het juiste 5 sterren huisje.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.