We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Enthousiaste ruiter/amazone heeft momenteel nog stallen vrij voor training van paarden/ en of pony's.
Ik heb momenteel stallen vrij voor paarden, en of pony's te trainen. trainingen kunnen zijn voor o.a. opleiden,zadelmak maken, doorrijden, uitbrengen, klaarmaken voor verkoop. 

Zeer ervaren amazone, met veel gevoel die breed is opgeleid.ik rij zowel spring (ervaring tot Zz), alsook dressuur ( t/m zz licht )  veel feeling voor het rijden, en het opleiden van verschillende paarden en pony's.
Rijstijl omschreven: vriendelijke hand, geduldig, consequent waar nodig.Goed onderlegd met o.a. klassieke rijkunst, ik hou van afwisseling in de trainingen, dit wordt uiteraard afgestemd met u als eigenaar.

Alle faciliteiten zijn aanwezig, en wanneer u uw paard bij mij neerzet, gebeurt dit ten alle tijden onder contract, en u bent natuurlijk altijd van harte welkom om langs te komen.
Tevens kunnen wij u bijstaan bij de ver/aankoop van een paard/pony, en bieden wij trainingen aan voor Trailer gerelateerde ‘problemen’.

Heeft u vragen, of wil u meer informatie ? Schroom niet om contact met ons op te nemen,dit kan telefonisch of via whatsapp : 0618262073