Meer informatie

Goede wijn behoeft geen krans..​

Oregon is een mooie combinatie van top dressuurgenen en een fijn bewerkbaar karakter. Een prachtige zwartbruine dressuurpartner voor de toekomst.

Moeder is de prok gekeurde merrie Bright. Zij is een nakomeling uit een van de beste KWPN merrielijnen, de Bryolieta-stam. Haar vader is de top dressuurpaarden vererver Gribaldi die onder andere voor het vaderschap tekende van de legendarische hengst Totilas. Grootmoeder is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro die aan de wieg staat van vele top dressuurpaarden en dekhengsten.

Vader is de populaire jonge hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij deed in 2018 succesvol mee aan de Pavo Cup en behaalde de 3e plaats. De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is inmiddels bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP goedgekeurd. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen.

VEULEN STAAT IN REGIO BERGEN OP ZOOM (Nederlands-Belgische grens)

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader For Romance I
v.v.v. Fuerst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Dubai Millenium
v.m.v. Don Crusador
m.m.v. Wisconsin
Moeder Bright
prok
Vader van moeder Gribaldi
Grand Prix
v.v.m. Kostolany
PSG/Inter I
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Rorenda
v.m.m. Ferro
Grand Prix
m.m.m. Karanda
Keur