Meer informatie

Voor lieve Jillz zijn we op zoek naar een nieuwe match.

Zij is een waanzinnig leuke en knappe 5 jarige merrie van 1.70 groot (Johnson x Wolfgang)Vorig jaar is ze aangeschaft met het doel het rijden van een van ons, na 10 jaar, weer op te pakken, dit in combinatie met de fokkerij (ET).
Jillz gaf daarbij een zeer goed en veilig gevoel.
Helaas lukt het vanwege werk, gezin, de fokkerij en sociale verplichtingen niet dit doel te dienen en dat betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.

Jillz is lief, leuk, getalenteerd en gezond! Maar bovenal is ze ongecompliceerd. Ze is recent L dressuur gestart en op dit debuut haalde ze 210,5 punten!
Ze is makkelijk na te rijden, zeer gemakkelijk en lief in de omgang en wordt nergens warm of koud van.Het afgelopen jaar is ze op regelmatige basis getraind. Echter, laat je haar een weekje staan, pak je haar zonder problemen zo weer op!

Als 3-jarige is ze röntgenologisch goedgekeurd incl. hals en rug. Recent is ze klinisch gekeurd en 100% in orde bevonden. In verband met geconstateerd oud littekenweefsel op een pees is er een verhoogd risico voor de hogere sport. Hierom is de vraagprijs €7000,-

Ik zie Jillz graag gaan naar iemand die met beleid lekker met haar aan de slag gaat. Jillz heeft veel aanleg waardoor de oefeningen haar makkelijk afgaan. Gepaard met haar uitzonderlijke werkwilligheid is het een paard waar iemand ongekend plezier van kan hebben.
Jillz is het aflopen jaar regelmatig getraind waarbij de afgelopen 6 maanden intensief

Film op aanvraag en bij vragen kun je contact opnemen met Karolien, op het nummer: 06-28410647

Jillz staat gestald in Kessel.

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Goodtimes
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Wolfgang
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.