Meer informatie

Top-origine !
FOKKER: Johan Lannoo - Pittem
MOEDER:
NARETTA: DIAMANT DE SEMILLY X CALVARO
DE MOEDERLIJN VAN O.A. ESPOIR (PIETER DEVOS) en TRéSOR D'O4 (Steve Guerdat)
Diamant de Semilly, de vader van Naretta, kan prat gaan op een rijk gevuld palmares in de internationale springsport. Met Eric Levallois in het zadel behaalde Diamant in 2002 tijdens het WK in Jerez de la Frontera de gouden teammedaille en individueel de 9e plaats. Diamant is een onschatbare edelsteen, zowel voor de fokkerij als voor de sport. Hij is vader van tal van internationale springcracks die actief zijn in het vijfsterrencircuit, zoals Don VHP Z (Harrie Smolders),enz. Dankzij zijn succesvol nageslacht in de internationale springsport bekleedt Diamant de Semilly de 2e plaats op de recentste WBFSH/Rolex-ranking van de beste springpaardenleveranciers ter wereld. 
Naretta erfde het topspringbloed niet alleen via haar vader, maar ook via haar moeder, Jeunesse (v. Calvaro Z). Via Jeunesse maakt Naretta deel uit van de BWP-prestatiestam 25, die teruggaat op Reina Z (Ramiro x Almé x Domspatz). Jeunesse zelf presteert onder het zadel van Anna Kjaeve op internationaal één- en tweesterrenniveau.
Naretta’s grootmoeder, Navarette, leverde de sporthengst Tresor. Met de Zwitser Steve Guerdat in het zadel, heeft Tresor jarenlang een hoofdrol vertolkt in het internationaal vijfsterrencircuit. Met succes overigens, denken we maar aan de zege in de wereldbekerwedstrijd in Zürich, de zege in de GP van Rotterdam én Lyon.
In deze sterke moederlijn vinden we nog meer internationale springpaarden, zoals Navarette’s volle broer Olimpic Star, alsook Valine, Capital Hamilton, Figaro, Espri en ‘last but not least’ het springfenomeen Espoir. Pieter Devos en Espoir behaalden tal van zeges en ereplaatsen op het allerhoogste niveau (o.a. 1e in de GP van Doha, winnaar van de wereldbeker in Bordeaux, 4e in de GP van Madrid,wereldbekerfinale en wereldruiterspelen)

VADER:
 ERAS DE STE HERMELLE: CSI – 1.40 m with Nicolas Delmotte.
Premium stallion with tremendous jumping qualities. 
cfr. Haras de Ste Hermelle

Stamboom

Vader ERAS Ste Hermelle
Vader van vader Vargas Ste Hermelle
v.v.v. Ogano Sitte
m.v.v. NALTYSSE DE SAINTE-HERMELLE
Moeder van vader Anaya ste hermelle
v.m.v. Andiamo
m.m.v. -
Moeder Naretta
Vader van moeder Diamant de Semilly
v.v.m. -
m.v.m. -
Moeder van moeder Jeunesse
v.m.m. Calvaro
m.m.m. Navarette