Meer informatie

Idylle is een nakomeling van Damon Hill (o.a. 2x wereldkampioen jonge dressuurpaarden, 4e Olympische Spelen 2012). Idylle is een eigen fokproduct uit onze elite - sportdressuur merrie Udora (v. Olivi). Idylle is bij ons geboren, hierdoor is haar hele geschiedenis bekend. Idylle is met haar hoge fokwaarde (167) ook interessant voor de fokkerij.

Idylle wordt verkocht wegens tijdgebrek. Ze past het best bij een consequente ruiter die haar alle tijd en aandacht kan geven. Ze zou ook geschikt zijn voor de overgang pony naar paard. Idylle is vanwege mijn zwangerschap sinds september 2018 niet meer op wedstrijd uitgebracht (L2 met winstpunten geklasseerd), maar wel door een proffesionele amazone op M niveau doorgetraind.

Idylle is zeer braaf in de omgang en dol op aandacht. Gemakkelijk bij de hoefsmid en zeer gemakkelijk alleen op de trailer te laden. Idylle is verkeersmak (ook voor groot landbouw verkeer) en heeft geen stalgebreken.

Idylle is geprokt en ook haar rug en hals zijn rontgenologisch goedgekeurd (foto's zijn aanwezig). Overkeuren geen bezwaar.

Handelaren hoeven niet te reageren. Graag contact via e-mail of whats-app i.v.m. onregelmatige werktijden.

Stamboom

Vader Damon Hill NRW
Erkend, PROK
Vader van vader Donderhall
Erkend
v.v.v. Donerwetter
m.v.v. Markus
Moeder van vader Romanze
v.m.v.
m.m.v. Rubinstein I
Moeder Udora
Elite, sport-dressuur
Vader van moeder Olivi
Keur
v.v.m. Jazz
Preferent
m.v.m. Aktion
Keur
Moeder van moeder Paula
Stamboek
v.m.m. Kennedy
Stamboek
m.m.m. Edburga
Stamboek