Meer informatie

De naam van deze mooie talentvolle merrie is Santi's Charm. Santi is 8 jaar oud en ca. 168 cm hoog. Santi is een fijn, werkwillig en sierlijk bewegend dressuurpaard. We mogen samen Z starten, maar i.v.m. mijn drukke studie in combinatie met mijn werk en toekomstige verhuizing is dit er helaas niet meer van gekomen. Door het tijdgebrek heb ik haar helaas de afgelopen jaren veel te weinig mee kunnen nemen op wedstrijd. Dit is dan ook de reden dat ik de beslissing heb genomen haar te verkopen.

Santi heeft drie mooie gangen en kan goed verzamelen. De vliegende galopwissels zijn bijna helemaal bevestigd. Santi is verkeersmak, loopt zo de trailer op en is braaf bij de smid. Verder is ze braaf in de omgang. Ze is ook sociaal tegenover andere paarden. Santi is erg werkwillig en leert snel en daarmee zeker geschikt voor de hogere dressuursport. Een buitenrit, bijvoorbeeld het strand, vindt ze ook heel erg leuk en loopt daarbij achter een braaf paard zo de zee in.

Santi is een bijzonder lieve en werkwillige merrie die met de juiste ruiter ontzettend ver kan komen. Dus zoekt u een fijn dressuurpaard met potentie voor het hogere werk dan is Santi zeker geschikt.

Santi heeft nog nooit een blessure of ziekte gehad.
Santi is voor het laatst volledig gekeurd in 2014, keuringen zijn uiteraard toegestaan (k.k.)

Voor meer informatie en video's kunt u mij het beste mailen, appen of bellen.

06-55559902

carly.grootscholten@gmail.com

Stamboom

Vader Santino
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader St.Pr. Haupstutbuch Paisy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Haupstutbuch Walhalla
Vader van moeder Wolkenstein II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder St.Pr. Haupstutbuch
v.m.m.
m.m.m.