Meer informatie

De naam van deze mooie talentvolle merrie is Santi's Charm. Santi is 8 jaar oud en ca. 168 cm hoog. Ze start M2+8 dressuur. Springen vindt ze ook erg leuk om te doen en is daarbij erg braaf! Ze is bijna klaar voor het Z (dressuur), alleen de wissels moeten nog worden bevestigd. Ze heeft drie mooie gangen en kan heel goed verzamelen. Wegens tijdgebrek heb ik haar helaas de afgelopen jaren te weinig mee kunnen nemen op wedstrijd. Dit is ook een van de redenen dat ik haar moet verkopen. Het is zonde om zo'n talentvolle en hardwerkende merrie aan te houden.

Santi is verkeersmak, loopt zo de trailer op en is braaf bij de smid. Verder is ze braaf in de omgang en houdt van aandacht. Ze is ook sociaal tegenover andere paarden. Santi is erg werkwillig en leert snel en daarmee zeker geschikt voor de hogere dressuursport, maar ook als springpaard zal ze met de juiste begeleiding goed uit de verf kunnen komen. Een buitenrit, bijvoorbeeld het strand, vindt ze ook heel erg leuk en loopt daarbij achter een braaf paard zo de zee in. Santi is een sensibel paard en daarmee niet geschikt voor de hele beginnende ruiter.

Naast het tijdgebrek ben ik ook wegens verhuizing tot mijn spijt helaas genoodzaakt haar te verkopen. Het is een bijzonder lieve en werkwillige merrie die met de juiste ruiter ontzettend ver kan komen. Dus zoekt u een fijn, veelzijdig sportpaard met potentie voor het hogere werk dan is Santi zeker geschikt.

Santi is voor het laatst volledig gekeurd in 2014, keuringen zijn uiteraard toegestaan (k.k.)

Voor meer informatie kunt mij het beste bellen of mailen.
06-55559902
carly.grootscholten@gmail.com

Stamboom

Vader Santino
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader St.Pr. Haupstutbuch Paisy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Haupstutbuch Walhalla
Vader van moeder Wolkenstein II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder St.Pr. Haupstutbuch
v.m.m.
m.m.m.