Meer informatie

Othello Reikja is een zeer sterk bewegend hengstveulen geboren op 29-04-2019. Als hij begint te draven is iedere pas raak.

Vader van dit veulen is de hengst For Ferrero die verrichtingskampioen was van het najaar 2017 en die inmiddels indruk maakt met zijn goede nafok. Zo leverde hij in de veulenkampioen van Brabant en dit jaar de veulenmkampioenen van Belgie.
Moeder Zutopia is een elite merrie van Florencio. Zelf liep ze een sterke ibop maar wegens een blessure is ze nooit verder uitgebracht in de sport. Zutopia is een telg uit de bekende Nomana stam, waar al vele goede sportpaarden uit voortkomen, zoals bijvoorbeeld Vivaldi, Radar en Interfloor Next One.
Van Zutopia zelf lopen de eerste nakemelingen inmiddels zeer verdienstelijk in Amerika en liep dochter Latopia dit jaar op het NMK.
De stam wordt vervolgd met de keur preferente merrie Sutopia die onder andere grand-prix paard Butopiar gaf en de Preferent Prestatie merrie Butopia.

Kortom een veulen waar kwaliteit in verankerd zit. Othello is inmiddels in het bezit van zijn DOC- predicaat . Othello staat gestald in Valkenswaard en is daar te bezichtigen. Vraagprijs is 7250 euro.

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zutopia
Elite
Vader van moeder Florencio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sutopia
Keur preferent
v.m.m.
m.m.m.