We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Iguazu is met haar mooie valk kleurige vacht altijd een opvallende verschijning. Het is een hele lieve merrie in de omgang. Iguazu is in een jaar tijd van zadelmak naar L2 niveau. Ze heeft een fijne lichte aanleuning. Kan ook wel een klein sprongetje maken.  Door ruimte gebrek moeten wij helaas keuzes maken en mijn hart ligt meer bij het springen.

Ze heeft nu nog een veulen (Pixel) aan de voet, maar deze kan binnenkort wel bij weg. Pixel is een aparte knappe verschijning van de hengst Peru's Argument (Peru's Armani x Vivaldi). Hij is heel chique gebouwd  en beweegt met veel houding. Hij is eventueel ook te koop, omdat wij eigenlijk geen hengstveulens aanhouden.

Iguazu is weer opnieuw drachtig van Peru's Argument. De kans op een aparte kleur is zeer groot. Een appaloosa, valk of een valk appaloosa is ook een van de opties. Dus altijd een leuke verrassing wat eruit komt. Het eerst veulen van Iguazu was valkkleurig (niet bij ons geboren), dit is haar tweede veulen.


Voor meer foto's en informatie kun je kijken op de website van Stal Falkena-Olff of even contact opnemen met 0622239000 (liefst whatsapp of bellen in de avond). 

Stamboom

Vader Mc Jonnas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Uncle Sam
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Uncle Sam
m.m.m.