We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Iguazu is met haar mooie valk kleurige vacht altijd een opvallende verschijning. Het is een hele lieve merrie in de omgang. Iguazu heeft L2 dressuur gelopen. Ze heeft een fijne lichte aanleuning. Door ruimte gebrek moeten wij helaas keuzes maken.

Ze heeft bij ons een veulen gebracht genaamd Pixel. Pixel is een aparte knappe hengst met als vader Peru's Argument (Peru's Armani x Vivaldi). Hij is heel chique gebouwd  en beweegt met veel houding. Hij is eventueel ook te koop, omdat wij eigenlijk geen hengstveulens aanhouden.

Iguazu is weer opnieuw drachtig van Peru's Argument en uitgerekend op 24 mei. De kans op een aparte kleur is zeer groot. Een appaloosa, valk of een valk appaloosa is ook een van de opties. Dus altijd een leuke verrassing wat eruit komt. Het eerst veulen van Iguazu was valkkleurig (niet bij ons geboren). Wij trainen haar momenteel nog lichtjes om in conditie te houden.


Voor meer foto's en informatie kun je kijken op de website van Stal Falkena-Olff of even contact opnemen met 0622239000 (liefst whatsapp of bellen in de avond). 

Stamboom

Vader Mc Jonnas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Uncle Sam
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Uncle Sam
m.m.m.