Meer informatie

Olivia B is een zeer mooi gemodelleerd merrieveulen met sterke verbindingen en beweegt met veel balans. Ze is een veulen met een gemoedelijk en vriendelijk bewerkbaar karakter.​
Olivia B is een halfzus van de goedgekeurde KWPN hengst Washington (v. Rhodium).

Moeder is de keur, preferente Sylja J. (v. Jetset-D). Zij bracht de goedgekeurde hengst Washington (v. Rhodium) die op Z-niveau werd uitgebracht en al snel naar Amerika verkocht werd. Zij bracht tevens een 1.30 m. springpaard van de hengst Uptown. ​Overgrootmoeder Fantasija bracht de ZZ-licht geklasseerde Ugalla SZ en de keur, preferente, prestatiemerrie Myraja (v. Burggraaf). Zij bracht de ZZ-springen geklasseerde AES hengst Edam (V. Guidam) en de goedgekeurde en LT geklasseerde KWPN hengst Revenge W (v. Animo) .

Vader is de jonge hengst Just for You. Zijn vader is niemand minder dan de Grand Prix hengst Uthopia die samen met Carl Hester tijdens de Olympische Spelen in Londen teamgoud wist te winnen. Moeder is de Elite merrie en UB 40 nakomeling Bonne Amie ter Kwincke. Haar vader UB 40 tekende tevens voor het vaderschapf van de KWPN goedgekeurde Grand Prix hengst Apache en de LT hengst El Capone.​Grootmoeder is de merrie Roxane die voor het moederschap tekende van Hans Peter Minderhoud zijn Grand Prix hengst Glock's Johnson.

VEULEN STAAT IN ZUID-BEIJERLAND!

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Just for you
Vader van vader Uthopia
Grand Prix
v.v.v. Metall
PSG/inter I
m.v.v. Odelia
Sport drs, ZZL
Moeder van vader Bonne Amie ter Kwincke
Elite
v.m.v. UB 40
PSG/Inter I
m.m.v. Roxane
Elite, sport, prestatie
Moeder Sylja J.
Keur, preferent
Vader van moeder Jetset-D
PSG/Inter I
v.v.m. Zirkoon
Grand Prix
m.v.m. Escansan
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Fantasija
Ster
v.m.m. Purioso
Keur
m.m.m. Ringla
Ster, preferent, 1.40 spr.