Meer informatie

Te koop: Zwart hengstveulen, geboren op 31 mei.

Vader is de Grand Prix hengst For Gribaldi, moeder is Cacharelvrouwe (STB-EXT, D-OC-PROK WFFS negatief) van Ferro x Weidevrouwe (ster, preferent D-OC) van Houston x Mimosavrouwe (keur, preferent, prestatie sport (dress)) van Donnerhall x Weidevrouwe (keur, preferent, prestatie) van Roemer.

Veulen komt uit de ongekend prestatierijke Landsvrouwe-stam. In de Strengen van juli staat een groot artikel over deze stam. Moeder Cacharelvrouwe gaf reeds een Z1 en een Z2 dressuurpaard (nu 8 en 7 jr oud), de grootmoeder Weidevrouwe is eveneens de grootmoeder van de goedgekeurde hengst Incognito en overgrootmoeder Mimosavrouwe is onder andere de moeder van Undercover (grand prix), lichte tour paard Rising Star en grootmoeder van Grand Prix paard Zhivago, goedgekeurde hengst Amazing star (inter I), Fergievrouwe (Lichte tour) en Hefner (ZZ-Z).Weidevrouwe (v. Roemer) gaf maar liefst 5 prestatiemerries en heeft op basis van haar kinderen zelf ook 2x het prestatiepredikaat verdiend.

Veulen met heel veel balans en een mensgericht karakter. Wij hebben nog 2 volle broers die hier zijn te bezichtigen en een halfbroer en halfzus.

Prijsklasse 8.000-10.000.

Stamboom

Vader For Gribaldi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Cacharelvrouwe
STB-EXT, PROK, D-OC
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Weidevrouwe
ster, pref
v.m.m. Houston
m.m.m. Mimosavrouwe v Donnerhall
keur, pref, prest, sport