Meer informatie

Te koop Oh Fox RM,

Fox is een mooi ontwikkelt chique merrieveulen en beweegt lichtvoetig, ze heeft een erg mooi front en een karakter om van te dromen !
Kortom een perfect dressuurpaard voor de toekomst.

Moeder Avondster is een voorlopigkeur merrie van de hengst Negro en komt uit de zus van de goedgekeurde hengst Kennedy. 
Avondster heeft een goede score behaald op de stamboek en centrale keuring maar is helaas door een blessure niet uitgebracht in de sport.
(Bij de driejarige merries viel Avondster (v.Negro x Morgenster ster v.Hemmingway) het meeste op. Hoefs: “Ze staat goed in het rechthoeksmodel, heeft heel veel hals. Draven kan ze zeer goed. Dat werd dan ook beloond met 85 punten.”) aldus horses.nl

Uit Avondster hebben wij nog twee nakomelingen hier op stal.

Vader GLOCK’s Flavio is dé ontdekking van de Hannoveraanse hengstenkeuring in 2014. Ook was hij één van de slechts tien hengsten die geëerd werden als premiehengst. GLOCK’s Flavio beschikt over een gouden instelling en een zeer grote werkwilligheid, wat resulteerde in een 9,0 voor de rijd- baarheid bij zijn verrichtingsonderzoek in 2015 te Neustad-Dosse. Daarnaast kwam hij tot een gemiddelde score van 8,04 (springen en dressuur) en een verwach- tingswaarde van 144 (dressuur). Ondanks zijn jonge leeftijd (6) laat hij zeer veel aan- leg voor verzameling, balans en atletisch vermogen zien in zijn gangen. Ook zijn veulens zijn veelbelovend, ze zijn scherp en vertonen veel aanleg. Ze bewegen met veel afdruk, ruimte en zelfhouding. Uit een kleine lichting veulens is er een veulen voor een hoge prijs verkocht in de veiling Midden-Nederland. De vader van GLOCK’s Flavio, Fidertanz werd onder an- dere NRW-kampioenshengst, winnaar van het verrichtingsonderzoek en presteerde zelf in de sport tot Intermediaire I. Tot dusver heeft hij al meer dan 40 goedge- keurde zonen.

Wij verwachten dat Fox een donkere vos gaat worden en een stokmaat gaat krijgen van rond de 1.72, ze kan rond Oktober gespeend worden.

Stamboom

Vader Glocks Flavio
prämienhengst WFFS free
Vader van vader Fidertanz
v.v.v. Fidermark
m.v.v. Reien freude
Moeder van vader Donna Doria
v.m.v. De Vito
m.m.v. Weniga
Moeder Avondster
Voorlopig keur WFFS free
Vader van moeder Negro
Pref
v.v.m. Ferro
Pref
m.v.m. Ferwie
Prest pref keur
Moeder van moeder Morgenster
Ster
v.m.m. Hemmingway
m.m.m. Zilverster
Prest pref keur