Meer informatie

Olaya een bijzondere naam voor een bijzonder mooi veulen​.

Olaya VG mocht onlangs haar Oldenburger veulenpremie in ontvangst nemen en zich als tweede opstellen tijdens Oldenburger veulenkeuring in Lieshout.  Ze is een dressuurveulen van formaat die beschikt over een krachtig en ruim bewegingsmechanisme.

Moeder is de merrie Jill. Haar vader is niemand minder dan de hengst Negro die ook tekende voor het vaderschap van Charlotte Dujardin haar Olympische kampioen Valegro. Grootmoeder Chapeau D is een nakomeling van Glock's Johnson de succcesvolle Grand Prix hengst van Hans Peter Minderhoud. Chapeau D is daarnaast de halfzus van de goedgekeurde hengst Special D (v. Metall).

Vader is St. Schufro een zwarte schoonheid met fantastische bewegingen. Hij heeft een indrukwekkende schoudervrijheid en een charmant karakter. Als 4-jarige werd St. Schufro gekroond tot kampioen van de Deense hengstenkeuring en behaald sindsdien topresultaten met scores van meer dan 80%. Zijn vader St Moritz Junior werd in Verden 2009 als hengst geprimeerd op de Hannoveraanse hengstenkeuring. Moeder is Dorina uit de top hengst Don Schufro. De moederlijn heeft verschillende paarden op topsportniveau en goedgekeurde hengsten voortgebracht, zoals de kampioenshengst Aderlass, Lindberg en Cambel. St. Schufro zelf heeft al diverse goedgekeurde zonen, waarvan er één op de veiling in Verden werd verkocht voor 400.000 euro!

VEULEN STAAT IN DE REGIO ROTTERDAM!

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Blue Hors St.Schufro
PSG/Inter I
Vader van vader St. Moritz Junior
v.v.v. St. Moritz
m.v.v. Wie Princess
Moeder van vader Dorina
v.m.v. Blue Hors Don Schufro
Grand Prix
m.m.v.
Moeder Jill
Vader van moeder Negro
Preferent
v.v.m. Ferro
Grand Prix
m.v.m. Fewrie
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Chapeau D
Ster
v.m.m. Johnson
Grand Prix
m.m.m. Haafke
Ster, preferent