We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieuwe advertentie 28-01-2023

Tequila is een ontzettend lieve 3 jarige E-pony merrie met een heel rustig en zacht karakter. Ze meet 1,55m en zal na verwachting uitgroeien tot een grote E-pony. Met haar prachtige Palomino kleur is ze een echte eye-catcher! Ze is nu geschoren waardoor ze een stuk lichter is van kleur. Ze is in het bezit van een Belgisch paspoort (welke als veulen netjes is aangevraagd), haar afstamming is helaas onbekend.

Tequila heeft hele goede en ruime gangen en maakt ook een leuke sprong. Op de foto’s en filmpje lieten we haar voor de aller eerste keer los springen. Ze heeft zeker potentie voor hoger maar gezien haar jonge leeftijd, hebben we dat nog niet gedaan! Toch vinden wij haar persoonlijk meer een dressuurpony.

Ondanks haar jonge leeftijd is het een brave pony! Ze is heel makkelijk in de omgang, staat netjes stil tijdens het poetsen, tilt braaf haar voetjes op, kent het halster op en af doen, een dekentje en loopt ook braaf mee aan een touwtje. Ze is ook heel sociaal naar andere paarden. 

Ze heeft geen (stal)gebreken! Recent nog naar de hoefsmid geweest en netjes geënt.

Tequila is nog onbeleerd! Leuke kans voor iemand die een brave allround (kinder-) en sportpony zoekt om zelf te beleren.

Vaste prijs € 3500 inclusief halster, touw en een winter staldeken!


Ze zou eventueel in het voorjaar/zomer gedekt kunnen worden dmv inseminatie door onze EU-goedgekeurde valk hengst van 1,70m. Je krijgt voor 2023 dan € 50 korting op het dekgeld! Voor vragen over onze dekhengst stuur even een berichtje!

Stamboom

Vader Brave 3 jarige
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Palomino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. E-pony merrie
m.m.m.