We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieuwe advertentie 28-09-22

Puzzel is een ontzettend lieve en aanhankelijke 2,5 jarige C-pony ruin (16-04-2020). Hij meet 1,26m en zal naar verwachting rond de 1,31m worden gezien zijn leeftijd en hij nog wat overbouwd is. Hij is in het bezit van een Nederlands paspoort, geregistreerd bij het NRPS. Zijn afstamming is niet geregistreerd in het paspoort maar zijn moeder was een Welsh pony en zijn vader een bonte pony. Wij hebben hem direct van de fokker.

Puzzel is een hele brave, rustige en vooral nuchtere pony met ruime gangen. Op de foto’s en filmpje lieten we hem voor de aller eerste keer los springen, waarbij hij een goede sprong liet zien. Hij heeft zeker potentie voor hoger maar gezien zijn jonge leeftijd zijn we nog niet hoger gegaan!

Ondanks zijn jonge leeftijd is hij echt super braaf! Hij is heel makkelijk in de omgang, staat netjes stil tijdens het poetsen, kent het halster op en af doen en loopt ook braaf mee aan een touwtje. Hij komt meteen naar je toe in de wei en is ook heel sociaal naar andere paarden.

Hij heeft geen (stal)gebreken!

Op de laatste foto zie je hem als veulentje!

Puzzel is natuurlijk nog onbeleerd. Leuke kans voor iemand die een toekomstige allround sport- en kinderpony wil! Nu aangeboden voor de liefhebber, anders mag deze lieve schat blijven en gaan we binnenkort zelf met hem rustig aan aan de slag!

Vaste prijs € 2100

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
l
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
l
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.