Meer informatie

HINDE - Springpaard KWPN Hinde is een erg mooie merrie en prettig in de omgang. Leergierig en nieuwsgierig, scherp op de hindernis, wil altijd ervoor gaan en makkelijk te rijden, ook dressuurmatig. Springkwaliteiten:
* Goede springcapaciteiten voor een ervaren ruiter die hogerop wil of als je op een prettige manier de springsport wil beoefenen met een paard die dat ook graag doet.
* Ideale eigenschappen van het paard om met veel plezier de springsport en dressuur mee te combineren.
Alle M wedstrijden foutloos gesprongen. Op korte termijn overgang naar Z.

Algemeen: goed in omgang op de trailer en in het verkeer. Fijn om buitenritten mee te maken. Hinde is gezond en heeft geen afwijkend gedrag of gebrek. Betrouwbaar en eerlijk paard. Goed in omgang met andere paarden. Gemakkelijk op de trailer en bij de hoefsmid. Gaat graag in en door het water. Laat zich makkelijk door andere ruiters rijden.

Stamboom: Indoctro x Lorentin I x Lord x Landmeister ·         Geboren: 26 april 2012 ·         Geslacht: merrie ·         Kleur: donderbruin ·         Maat: 1.68 meter ·         Springen klasse M ·         Dressuur klasse L Beschikt over: ·         Predikaat: PROK ·         Rontgenologisch onderzoek KWPN ·         KWPN lineair scoreformulier thuiskeuring exterieur

Voor meer informatie of het  maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Jansen Sporthorses; 
info@jansensporthorses.com - +31639674115

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.