Meer informatie

Stal van der Woude (trainingsstal voor eventing -en springpaarden) 

Waar kan ik in ondersteunen
• Voorbereiding op het zadel-mak maken van jonge dressuur-, spring- en eventing paarden/pony’s.
• Zadel-mak maken van jonge dressuur-, spring- en eventing paarden/pony’s.
• Begintraining en uitbrengen op wedstrijden van spring- en eventing paarden/pony’s.
• Doortrainen en uitbrengen op wedstrijden van spring- en eventing paarden/pony’s.
• Africhten van probleempaarden/pony’s.
• Training, promoten en uitbrengen op wedstrijden voor verkoop
• Verkoopbegeleiding van particuliere paarden/ pony’s en eigen paarden/pony’s.
• Doortrainen/uitbrengen op wedstrijden van paarden/pony’s tijdens uw (onverwachte/verwachte) afwezigheid
• Ruiter-instructie voor beginnende dressuur-, spring- en eventing ruiters
Bent u opzoek naar een amazone, zonder angst en met veel ervaring, om uw paard(en)/ pony(s) te trainen en eventueel uit te brengen in de spring- en/of eventing sport? Dan kan ik u wellicht helpen!
Na het behalen van mijn diploma Paardenhouderij-management N4 en de KNHS opleiding aspirant instructeur ORUN 2 en nu van start met de KNHS opleiding instructeur basissport ORUN 3 en 3+ ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen om het werken in de paardenwereld verder uit te breiden. Mijn passie ligt bij de spring- en eventingsport. Na het africhten en nu naast het trainen en uitbrengen in de spring-/eventing sport van mijn eigen 6 jarige KWPN paard (Biscayo X Concorde), reeds op L-niveau, zoek ik (jonge) spring-/eventing paarden om (verder) op te leiden en uit te brengen op wedstrijden of om klaar te maken voor de verkoop. Het doortrainen tijdens bijv. vakantie/zwangerschap/ziekte/etc. behoort tevens tot de mogelijkheden. De gewenste en vooraf afgesproken training van uw paard zal ik uitvoeren in Elst, Utr (centrum van het land en makkelijk bereikbaar), waar ik een mooie stalling kan bieden met de juiste verzorging. De paarden komen dagelijks buiten (naar wens) in paddock en/of weide, gezamenlijk of alleen. Ik heb de beschikking over alle faciliteiten; mooie ruime binnen rijbaan, fijne buiten rijbaan, stapmolen, longeerton en springmateriaal. Tevens kan ik uw paard ook de juiste bostraining geven, in het prachtige en zeer nabij gelegen natuurgebied, zodat hij/zij op alle fronten bekend en vertrouwd raakt.
Tijdens mijn opleiding heb ik op diverse bekende (spring/eventing) stallen gewerkt; o.a. bij BrinkStables / Hans Dings Stables / De Heumstede e.a. als stalmedewerker, groom, stal(spring/eventing)ruiter, organisatie medewerker, etc. Ik heb ruime ervaring met het zadel-mak maken van jonge paarden en het africhten voor start in de wedstrijdsport. Mijn werkwijze met paarden draait op ‘vertrouwen & duidelijkheid’.
Graag maak ik een afspraak met u voor een wederzijdse kennismaking en het bespreken van uw wens bij uw paard.
Met vriendelijke groet, Kim van der Woude
Contact Een bericht met korte uitleg aan kim@stalvanderwoude.nl of bel Kim (06) 51247079 via website www.stalvanderwoude.nl