Meer informatie

Ocean S is de naam van dit zeer sterk gebouwde merrieveulen. Ze galoppeert met veel kracht van de grond. Ze staat hoog in het bloed. Met een percentage van bijna 47% volbloed is ze niet alleen interessant als springpaard, maar zeker ook als eventer.

Moeder Elvira S is een KWPN elite merrie die haar merrietest met 76 punten heeft afgelegd. Ze is zelf in het 1.10 m springen uitgebracht, waarna ze is ingezet voor de fokkerij. Haar vader is de hengst Lupicor die tot de absolute top van de Duitse fokkerij behoort. 

Vader is de nog jonge hengst Gaspahr (v. Berlin) die in het 1.40 m. springen wordt uitgebracht. Gaspahr geeft zijn kracht, oneindige vermogen en zijn werkwilligheid door aan zijn nakomelingen. De vader van Gaspahr is de geweldige hengst Berlin (v. Cassini I). Hij is een echte atleet die met zijn ruiter Gerco Schröder mooie successen behaalde. Op de Wereldkampioenschappen in 2006 in Aken en de Europese kampioenschappen in 2007 in Mannheim hielp Berlin het Nederlandse team in beide gevallen het team goud te behalen.

Veulen staat gestald in Sint Oedenrode.

Wist u dat?
* Alle veulens van Veulentekoop.nl direct aangeboden worden vanaf de fokker.
* Veulentekoop.nl de fokker ondersteunt door de eerste vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en potentiële kopers.
* Wij u als koper kunnen helpen met het vinden van een geschikte opfok, dierenarts voor de keuring en transport voor uw veulen.

www.veulentekoop.nl

Stamboom

Vader Gaspahr
1.45 m
Vader van vader Berlin
1.60 m
v.v.v. Cassini I
1.60 m.
m.v.v.
Moeder van vader Costa
1.40 m.
v.m.v. Tangelo v.d. Zuuthoeve
1.60 m.
m.m.v. Riante
Moeder Elvira S
Elite
Vader van moeder Lupicor
1.60 m.
v.v.m. Lux Z
1.60 m.
m.v.m. Jourdette S
1.40 m
Moeder van moeder Nymph
v.m.m. Sit this one out xx
m.m.m. Sandy
Ster