Meer informatie

Te koop: Phoenix P Z (2 april 2019), een aansprekend en atletisch hengstveulen van Poker de Mariposa (Nabab de Rêve x Berlin x For Pleasure) uit de merrie Kidame P (Cidane x Plot Blue x Voltaire). Phoenix P Z is bijzonder fijn en makkelijk in de omgang. Hij is veel in de hand geweest en al gewend om van zijn moeder te worden gescheiden. Veulen staat in Baarlo (Limburg). 

Vader Poker de Mariposa is een geweldig gefokt, vierjarig toptalent. Hij werd reservekampioen op de BWP hengstenkeuring, heeft als moeder de nog jonge Ilena de Mariposa (1.55m springen) en als grootmoeder de beroemde Flora de Mariposa (o.a. teamgoud Olympische Spelen, teamzilver WK en individueel 4e EK met Pénélope Leprevost). 

Moeder Kidame is eveneens 4 jaar oud, heeft haar eerste parcoursen reeds gelopen en is een dochter van Cidane (v. Heartbreaker), die ooit brons behaalde op het WK voor Jonge Springpaarden. Haar moeder is een elite, IBOP-merrie van Plot Blue die 80 punten voor vrijspringen behaalde op de stamboekkeuring en grootmoeder is een elitemerrie van Voltaire en tevens zus van meerdere internationale springpaarden. Pedigree op Horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1745793/kidame-p


Stamboom

Vader Poker de Mariposa
Vader van vader Nabab de Rêve
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ilena de Mariposa
v.m.v. Berlin
m.m.v. Flora de Mariposa
Moeder Kidame P
Vader van moeder Cidane
v.v.m. Heartbreaker
m.v.m.
Moeder van moeder Folaire P
elite, IBOP
v.m.m. Plot Blue
m.m.m. Solaire
elite