Meer informatie

Schitterende koffievos KWPN merrie veulen uit zeer goede lijn te koop!

Langgelijnt, hoogbenig, veel maat en zeer chique maakt dit een bijzondere verschijning!

Haar vader Hitmaker (Wynton x Cabochon) viel zowel de 1e als ook de 2e en 3e bezichtiging op door zijn mooievoorkomen, veel souplesse in beweging en zijn altijd aanwezige front & looplust. Hitmaker werd uitgenodigd voor de kampioenskeuring en hier wist hij op de 3e plaats te eindigen. De jury roemde de hengst om zijn elegantie, kracht, front en een mooie voorbeentechniek. De Moederlijn van Hitmaker heeft tevens vele internationale dressuurpaarden gebracht. Hitmaker wordt momenteel succesvol uitgebracht in de klasse ZZ-licht door zijn vaste amazone Jennifer Sekreve.
M. is de stermerrie Vita da Wanda, dochter van Wanda Keur, Pref, Prest. de volle zus van de legendarische bonte kwpn hengst Samber. Wanda komt uit de stamzettende merrie Tina d Ster, Pref, Prest. Tina d staat niet alleen bekend om haar kleur maar in het bijzonder de nafok van haar zeer goede achterhand en een gouden karakter hebben er voor gezorgd dat nakomelingen zowel in de dressuur als in de springsport over de hele wereld uitblinken.

M.v. Lancet (Wenzel I uit de staatspremiemerrie Stella v. Shogun xx) die onder Imke Schellekens-Bartels deel nam aan de Olympische Spelen in Atlanta in 2004, waar oranje als vierde eindigde. Deze hengst werd met Emma Hindle een van de meest succesvolle dressuurpaarden van Groot-Brittannië.

M.m.v. is Keur Preferente volbloedhengst Pericles xx.
Kortom een veulen uit een zeer goede en bewezen lijn.
Veulen heeft een goed achterbeen wat terug te zien is in alle gangen, waarbij ze beweegt met veel ruimte en kniebeweging. Een veulen met veel capaciteit voor de dresuursport en zal uitblinken! Ze is vooral erg vriendelijk en heeft een zacht en meewerkend karakter. Voor wie iets bijzonders voor de toekomst wilt!!
Wilt u meer informatie over dit mooie veulen kunt u contact met mij opnemen via app of bellen! Telnr. 0641107949 Let op, midden tot hogere prijsklasse!
Filmje is verkrijgbaar via whatsapp.
e staat gestal in Armhem, Gelderland.

Stamboom

Vader Hitmaker
Vader van vader Wynton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vita
Ster
Vader van moeder Lancet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wanda
Keur, prest, pref
v.m.m.
m.m.m.