Meer informatie

Ben je op zoek naar een toekomstig sportpaard uit een bewezen stam?
ODIN VB
Fürst Jazz x Elton John DVB x Gribaldi
6-5-2019
Verwachte kleur: koffievos
Odin is een echte knuffel met een stoer karakter! een groot aansprekend hengstveulen afkomstig uit een Elite Ibop Prok merrie afstammend van de beroemde Zinnie van Wittenstein lijn.
Odin moet zijn veulenvacht nog kwijtraken en lijkt daaronder een mooie donkere voskleur te hebben.
Moeder J’adore DVB ( Elton John DVB x Gribaldi x Ehrentusch ) behaalde maar liefst 81 pt bij haar IBOP, met een 9 voor de draf en een 9 voor rijdbaarheid en instelling. Op de centrale keuring van Gelderland werd zij reservekampioen bij de 4 tm 7 jarige merries met een extra compliment voor haar mooie model. De op DVB geboren en in Duitsland goedgekeurde hengst Elton John DVB (Jazz x Fidermark) is zeer succesvol in Duitsland met Stefanie Wolf. 
Fürst Jazz die uit de beroemde Endy-stam voortkomt (Fürst Romancier x Painted Black x Jazz) wordt onder het zadel van Diederik van Silfhout klaargemaakt voor het hogere werk, en deze heeft hoge verwachtingen van deze charmante topbeweger.

Odin heeft bij de bevalling iets zijn navel beschadigd, dit zal nog verholpen worden maar heeft geen nadelige gevolgen voor zijn gezondheid.
Vraag prijs 4.000
Voor meer info en het maken van een afspraak,
Jacobine van Gijn : 0643644095

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.