Meer informatie

Onwijs lieve 11 jarige merrie 1.63m te koop. Afstamming: Rubinson (Rubinstein I X Inschallah x) x keur pref (bijna prest) V: Balzflug X prest dr V: Nocturn. Komt uit een top vrije bloedlijn. 

Ze is onwijs lief en rustig in de omgang, mijn zoontje van 3 loopt er mee rond. Onder het zadel kun je er alleen mee het bos in, reageert nauwelijks op de omgeving is mak met groot verkeer, honden, etc. Ook makkelijk te laden op de trailer. Het is een paard met erg veel GO! Ruiter moet een onafhankelijke zit hebben en ruitergevoel en dan met wat werk kun je er een onwijs leuk en talentvol paard aan hebben. Niet geschikt voor beginners. Op dit moment wordt ze 3 x per week recreatief bereden en 2 x per week gelongeerd aan de dubbele lijnen. 

Nog niet eerder gekeurd, keuren k.k.. Bij klinisch afkeuren ben ik bereid om €100,- mee te betalen. Ik heb er vertrouwen in dat ze goed is. nooit ziek of kreupel geweest. 

Bruikleen / proeftijd bespreekbaar, maar dan ga ik haar wel inzetten als fokmerrie en wordt ze eind maart / begin april geïnsemineerd. 

Stamboom

Vader Rubinson
Vader van vader Rubinstein I
v.v.v. Rosenkavelier
m.v.v.
Moeder van vader Goldiana
v.m.v. Inschallah X
m.m.v.
Moeder Naliska
Vader van moeder Balzflug
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Geliska
v.m.m. Nocturn
m.m.m. Ursela