Meer informatie

Onwijs lieve 11 jarige merrie 1.63m te koop. Afstamming: Rubinson (Rubinstein I X Inschallah x) x keur pref (bijna prest) V: Balzflug X prest dr V: Nocturn. Komt uit een top vrije bloedlijn. Halfbroers lopen LT, nog 1 nakomeling in de Z. Halfzus heeft al een LT paard gegeven en een topscore dit jaar in de IBOP gelopen. MM: heeft 2 LT paarden 1 PSG paard gebracht. MMM: heeft 3 ZZL/ZZZ paarden gebracht, 1 LT paard, 1 Z2 paard en 2 1.30/1.40 springpaarden gebracht. Ofwel een merrie met een zeer interessante vrije pedigree voor de fokkerij.Ik heb de merrie gekocht om uit te brengen in de sport.

Ze is lange tijd niet onder het zadel geweest en sinds het voorjaar weer opnieuw zadelmak gemaakt. Ze is verkeersmak en braaf in het bos, echter in de bak erg sensibel als je haar in het werk hebt en heeft daarin vluchtgedrag als je klemt met zit en benen. Ik als moeder van 2 jonge kinderen heb niet langer het lef om hier nog mee door te trainen. Hoe vaker je haar rijdt hoe minder het vluchtgedrag is, het is geen paard wat je een week stilzet. Paard is wel de liefste in de omgang, mijn zoontje van 2 loopt er mee rond. Daarom lagere / normale prijsklasse: VP: €4500,- 

Let op Paard wordt nog wel 3 x per week recreatief gereden en 2 x per week aan de lange lijnen goed over de rug gelongeerd. Dus staat niet stil en blijft in training. Bij niet verkocht wordt ze eind maart geïnsemineerd.

Bruikleen / proeftijd bespreekbaar, maar dan ga ik haar wel inzetten als fokmerrie.

Stamboom

Vader Rubinson
Vader van vader Rubinstein I
v.v.v. Rosenkavelier
m.v.v.
Moeder van vader Goldiana
v.m.v. Inschallah X
m.m.v.
Moeder Naliska
Vader van moeder Balzflug
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Geliska
v.m.m. Nocturn
m.m.m. Ursela