Meer informatie

Ideaal leerpaard/sportpaard te koop! Video op aanvraag.

In verband met studie bieden wij met pijn in ons hart ons fantastisch lieve paard te koop aan. 

Cocu is een zeer werkwillige, aanhankelijke en elegante 13-jarige ruin van Rhodium X Balzflug. Hij is Z2 geklasseerd en wordt momenteel op ZZ-licht niveau getraind. Hij loopt alle oefeningen vloeiend en gemakkelijk door. Het is iedere dag opnieuw een genot om met hem samen te werken! 

Vreemd terrein is, door zijn ervaring, absoluut geen probleem voor hem. Hij gaat regelmatig samen met een ander paard naar het bos en vindt dit dan ook erg leuk.  

Cocu zou zeer geschikt zijn als leerpaard of sportpaard in de basis-klassen. Zelf hebben wij hem gekocht tijdens mijn overgang van de pony’s naar de paarden en heb ik alle klassen met hem doorlopen.  

Hij is braaf bij hoefsmid, tand- en dierenarts. Altijd netjes op tijd ingeënt, en iedere 9 maanden langs geweest bij de tandarts voor gebitscontrole. 

Ik zoek voor hem een ruiter/amazone die op een klassieke en respectvolle manier met veel gevoel rijdt. Absoluut geen dwang en ‘schop – trekwerk’! Handelaren hoeven niet te reageren.

De vraagprijs voor Cocu is €16.000,-. De prijs is bij een goed huis bespreekbaar!
Het op maat gemaakte zadel van Anatomica (Octant) + anatomisch gevormde singel zijn er eventueel bij over te nemen. Het zadel is ieder halfjaar gecheckt en opgevuld door Country Mill Nijkerk. 

Alle keuringen zijn toegestaan k.k.. 

Stamboom

Vader Rhodium
Vader van vader Ferro
v.v.v. Ulft
m.v.v. Brenda
Moeder van vader Larcona
v.m.v. Ramiro Z
m.m.v. Harcona
Moeder Suzarma
Vader van moeder Balzflug
v.v.m. Habicht
m.v.m. Balzjagd
Moeder van moeder Mizarma
v.m.m. Hierarch
m.m.m. Rizarma