Meer informatie

Deze sterk gebouwde en bewegende merrie uit de Zinne van Wittestein-lijn is te koop. Larava heeft veel Grandprix genen in haar afstamming. 

Haar vader is de KWPN goedgekeurde verrichtingstopper Giovanni. Giovanni loopt inmiddels op Lichte Tour niveau en behaalde tevens een vijfde plaats op het WK Jonge Dressuurpaarden bij de 6-jarigen. Zijn eerste nakomelingen doen het goed in de jonge paardencompetities. De moeder van Larava is de ster, prok, sport, preferente merrie Spirea van Ulft.

Sprirea is een volle zus van Habibi, de tweevoudige Europees kampioen Grandprix YR met Marlies van Baalen, en halfzus van de Grandprix paarden Graffitti en Finesse. Larava heeft twee halfzussen waarvan Enjolien inmiddels lichte tour loopt met Marjan Dorrestein. Haar halfzus Gravin is vorig jaar succesvol gestart in de dressuursport. Zowel Enjolien als Gravin hebben op het NMK gelopen.

Larava is geboren op 21 april 2016. Op 2,5 jarige leeftijd röntgenologisch goedgekeurd voor de sport en fokkerij. Ze heeft het PROK-certificaat. Overkeuren mag k.k. Ze komt rechtstreeks uit de wei. Ze meet op dit moment 160 cm en wordt naar verwachting rond de 165. Merries uit deze stam groeien langer door. Daarom ook nog niet aangeboden op de stamboekkeuring. Heeft voor het mooie nog een winter nodig om uit te groeien. Kan uiteraard al wel vast beleerd worden. Wegens gebrek aan ruimte bij huis bieden we haar te koop aan. Zij is zeer interessant voor zowel de sport, en de fokkerij vanwege haar zeer goede moederlijn. In de omgang en op stal is het een brave, lieve en vriendelijke merrie. Ze heeft geen stalgebreken. Larava heeft een correct en goed fundament, is 100% gezond. Altijd op tijd geënt, ontwormd en onlangs bij de tandarts geweest. Klaar om aan de slag te gaan.  

Vraagprijs is € 4000,-  Deze jonge merrie komt rechtstreeks van de fokker. 

Meer info via: 06 55 18 13 66 (bellen of WhatsApp) 

Stamboom

Vader Giovanni
LT
Vader van vader Chippendale
ZT
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zarava
LT
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sprirea
ster, prok, sport, preferent
Vader van moeder Ulft
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wendelien
keur, sport, prestatie, preferent
v.m.m. Onyx
m.m.m. Fresia
kroon, preferent