Meer informatie

Prachtig zwart hengstenveulen van Desperado (Vivaldi) x Gribaldi.

Tissot is geboren op 08/06/2019 en is een goed bewegend hengstenveulen met veel uitstraling en een top karakter. Zeer beloftevol voor de dressuursport!

Behaalde 82% op het BWP veulenprijskamp te Glabbeek op 06/07/2019 en selecteerde zich zo voor het Nationaal Kampioenschap BWP Eliteveulens in de optie dressuurveulens, waar hij zal aantreden op 07/09/2019 (stal Hulsterlo_Meerdonk)

Vader Desperado (Vivaldi x Havidoff) boekt momenteel successen onder Emmelie Scholtens. Op de afgelopen hengstenkeuring won Desperado overtuigend de VHO-trofee met een score van 88,250% DESPERADO nakomelingen beschikken over uitstraling, maat, lengte, drie goede gangen en een goed en   meewerkend karakter. In 2016 werd de Desperado-zoon Dettori verrichtingskampioen.

Moeder stamt af van de preferente dekhengst Gribaldi, die onder Edward Gal talloze internationale successen behaalde. Gribaldi overleed in 2010 met een erfenis van talloze toppaarden, waaronder het fenomeen Moorland's Totilas, het eerste paard dat de magische grens van 90 % doorbroken heeft in de Kür op Muziek.

Vraagprijs 8000 euro
Inlichtingen op het nummer 0032479220593 of annroesems@hotmail.com

Stamboom

Vader Desperado
stb
Vader van vader Vivaldi
stb pref WFFS-free
v.v.v. Krack C
stb
m.v.v. Renate-Utopia
WFFS-free pref prest ster
Moeder van vader Sarita
Elite D-OC pref
v.m.v. Havidoff
keur
m.m.v. Nikita
ster
Moeder Filine
Vader van moeder Gribaldi
pref elite
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
elite
Moeder van moeder Isaline
stb
v.m.m. Sultan
keur
m.m.m. Evita
stb sport

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
BWP veulenprijskamp 2019 mannelijke dressuurveulens 82%