Meer informatie

Deze topper loopt al enkele jaren mee op internationaal niveau bij de pony’s in België. Heeft twee EK’s gelopen en was vorig jaar reserve voor het Europees kampioenschap. Hij heeft dus erg veel ervaring in de ring, met een ruitertje dat met gevoel rijdt en rust uitstraalt kan deze pony zeker hoge scores halen! 
Dollar kent alle oefeningen en doet deze ook erg makkelijk, daarom is hij zeker geschikt als schoolmaster. Kan ook goed springen en wandelen is ook zeker mogelijk. Het is een dood eerlijke pony en zal nooit bokken, steigeren of weg rennen. Schrikken doet hij ook van niets. Hij heeft enkel een ruiter nodig dat op een zachte manier rijdt en dat aangeeft wie de leiding heeft. Hij is geschikt voor een ervaren ruiter maar ook voor een ambitieus ruitertje dat nog enkel fijne pony jaren wil beleven op hoog niveau. 
In omgang is dit de leukste pony die er rond loopt. Hij is dood braaf en super lief. Geen enkel probleem bij smid , veearts of tandarts. Door zijn vele internationale reizen is hij het gewend om op transport te staan en doet dit dan ook zonder probleem. Op verplaatsing trainen of overnachten is ook geen probleem. 
Heeft geen stalgebreken en heeft nog nooit iets voorgehad. Te koop wegens overgang naar de paarden. Video op aanvraag. Enkel serieuze reactie en gaat enkel weg naar een goede thuis! Liefst contact opnemen via mail of bericht. 

Stamboom

Vader Fs Don’t worry
Vader van vader Fs dacapo doro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fs golden sunlight
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Diva
Vader van moeder Desteny
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Viola
v.m.m.
m.m.m.