Meer informatie

Te koop: Ornella van het Hutveld

Ornella van het Hutveld werd geboren op 3 juni 2019 en stamt uit de beste Duitse bloedlijnen: Fashion in Black x Riccione x Sandro Hit x Argentinus x Rubinstein x Weltmeister x Furioso II.  

Ornella is een zeer elegant veulen met veel uitstraling. Ze is mooi langgelijnd en hoogbenig. Ze beweegt zeer fijn en heeft een zacht karakter. Ze is elke dag in de hand en zeer mensgericht. Ze kent het veulen ABC zoals voetjes geven en meelopen aan een touw.  

Vader Fashion in Black (For Romance x Lauries Crusador XX) was kampioenhengst 2017 in Westfalen. Hij beweegt met zeer veel elasticiteit en evenwicht en wordt beschreven als een meewerkende hengst onder het zadel.  

Moeder Renske (v. Riccione) werd gefokt door Paul Schockemöhleen wordt voornamelijk ingezet als fokmerrie. Ze is zeer braaf in de omgang en toont toch voldoende temperament onder het zadel. Ze beweegt met veel elasticiteit. Ze is de halfzus van verschillende paarden die in het buitenland succesvol jonge paarden proevenliepen.  

Overgrootmoeder Sally (v. Sandro Hit) is een halfzuster van de hengst Jeraldo (v Johnson), gekeurd bij Oldenburg en Westfalen.  

Via Sally gaat de moederlijn terug op de verbandspremiemerrie Ally Mcbeal (v. Argentinus). Dit is een volle zus van grand prix paard Rafalca, die in 2012 onder Jan Ebeling deelnam aan de Olympische Spelen in Londen. Daarnaast is Ally Mcbeal halfzus van Don Rubino (v. Don Gregory) die op de Vechta Elite veilingvoor 120.000 euro geveild werd en van de hengst Sir Rubin (v. Sir Donnerhall). Sir Rubin werd bij verschillende Duitse stamboeken goedgekeurden was in 2010 onder Dorothee Schneider eerste reserve voor het WK jonge paarden in Verden.  Nog uit deze moederlijn komen verschillende goede jonge paarden en verschillende Grand Prix paardenzoals Higgens (die succesvol grand prix loopt in USA) Steniro, Special K. 

Stamboom

Vader Fashion in Black
Vader van vader For Romance I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Lauries Crusador
m.m.v.
Moeder Renske
Vader van moeder Riccione
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sally
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m. Ally mc Beal