Meer informatie

Wegens overcompleet hebben wij Kaïdo Springflower te koop.  

Hij is een 4 jarige ruin van de springhengst F one USA x Vida Springflower (Hamlet, Elite) Een echte eyecatcher door zijn geweldige voorkomen. Hij heeft goede gangen en maakt los een fantastische sprong. Daarom is hij zeker geschikt voor zowel dressuur als springen.  

Kaïdo heeft op 3 jarige leeftijd meegedaan aan de KWPN hengstenkeuring, maar mocht helaas niet door naar de 2e bezichtiging. Daarna hebben wij hem zadelmak gemaakt en is hij terug de wei in gegaan om wat meer uit te groeien. Dit jaar januari hebben wij hem weer opgepakt met rijden en is hij in februari gecastreerd.  

Hij is heel braaf, maar gezien zijn leeftijd en korte opleiding heeft hij wel een consequente ruiter nodig. In de omgang is het een echte knuffelkont. Op dit moment meet hij ±1.70cm maar hij is nog in de groei dus er zullen zeker nog een aantal centimeters bij komen.  

Kaïdo is op 15 augustus 2019 röntgenologisch gekeurd (incl. rug en hals), dit mag over gedaan worden, kosten zijn voor de koper. Overige keuringen zijn tevens koste voor de koper.

Moeder Vida (Hamlet x Armstrong) heeft de predicaten Sport dressuur, Elite en Prok. Zij was kampioensmerrie als 3 jarige. Halfbroer van Vida, Zircoon Springflower, loopt internationaal FEI.  

Kaïdo is zeker een paard die ver zal komen in de sport.  

Normale prijsklasse, voor de exacte prijs graag telefonisch contact opnemen.  

Interesse of wilt u informatie neem gerust contact op met tel. 06 21 32 22 31, op op mail, sms en chat wordt niet gereageerd!      

Stamboom

Vader F one USA
Vader van vader Toulon
v.v.v. Heartbreaker
pref.
m.v.v. Nikita
Moeder van vader Beat me
ster sport
v.m.v. Tangelo van de Zuuthoeve
pref
m.m.v. Venus
prest. elite sport
Moeder Vida Springflower
Elite prok sport
Vader van moeder Hamlet
v.v.m. Nimmerdor
pref
m.v.m. Dirbalia
pref keur prest
Moeder van moeder Ida
v.m.m. Armstrong
m.m.m. Talina