Meer informatie

Acda V&V Z is een prachtige zoon van Asca Z uit een Clinton merrie.

Vader Asca Z werkt zichzelf in een razend tempo op naar een plek tussen de meest invloedrijke verervers ter wereld. Zijn bloedgemaakte nakomelingen zijn perfect gemaakt voor de huidige sport en zijn daarom ook erg geliefd bij gerenommeerde handelaren en sportstallen wereldwijd!

Moeder Jelascha Vnv is een vijfjarige dochter van Clinton en zelf niet van de minste: haar moeder Dascha (de grootmoeder van Acda V&V Z) is namelijk de halfzus van niemand minder dan SFN Zenith! SFN Zenith werd in 2014 Wereldkampioen op de WEG in CAEN onder het zadel van Jeroen Dubbeldam, en behaalde naast de individuele gouden medaille ook nog een gouden medaille met het team. Eén jaar later, in 2015, waren Dubbeldam en SFN Zenith dan weer goed voor de titel van Europees Kampioen! Daarnast is Dascha ook nog de halfzus van Fortnight, die met Deirdre Reilly op 1m40 niveau te zien is.

Wilt u uw bod uitbrengen?
Dat kan op https://breeders.zangersheide.auction/nl/auction/Acda-VV-Z-x- Tevens een groot aanbod aan embryo's, veulens, sportpaarden en fokmerries te koop.

www.breeders.zangersheide.auction

Stamboom

Vader Asca Z
1.60 spr.
Vader van vader Askari
1.60 spr.
v.v.v. Acord II
1.60 spr.
m.v.v. Elypse I
Moeder van vader Krokusbluete
v.m.v. Carthago Z
1.60 spr.
m.m.v. Weisse Rose
Moeder Jelascha V&V
Vader van moeder Clinton
1.60 spr.
v.v.m. Corrado I
1.60 spr.
m.v.m. Urte I
1.60 spr.
Moeder van moeder Elascha
v.m.m. Namelus R
1.60 spr.
m.m.m. Sacha