Meer informatie

Wat denkt u van dit prachtige hengstenveulen? Zijn naam is Giyano van de Hogeborg Z en hij is een zoon van Gitano van Berkenbroeck die onlangs de CSI3* van Montefalco won onder het zadel van Juan Carlos Garcia.

Moeder Cayleigh Z is een halfzus van Hella die op 1m40 niveau springt met Sophie Stockdale. Daarnaast zijn Cayleigh Z haar twee halfbroers, Cobolensky Z (v. Cornet Obolensky) en Inigo (v. Centauer Z), beide goedgekeurde dekhengsten. Verder bracht deze stam veel 1m60 springpaarden zoals Biness van Overis (Melanie Freimüller), Chablis (Roelof Bril), Veyron (Ben Asselin), Victory DA (Audrey Coulter), Pablis (Abdel Saïd), Digitalis (Alaa Mayssara), Ups'n Downs van den Bandam (Clemence Laborde), Dynamite vt Hazelarenhoekje (Bert Prouvé), .... Ook Concordia Z, die samen met Sofia Westborg al lang als beste jonge paard op de Z-Ranking prijkt is nauw verwant aan Cayleigh.

Wilt u uw bod uitbrengen? Dat kan op https://breeders.zangersheide.auction/nl/auction/Giyano-van-de-Hogeborg-Z-x- Tevens een groot aanbod aan embryo's, veulens, sportpaarden en fokmerries te koop.

www.breeders.zangersheide.auction

Stamboom

Vader Gitano van Berkenbroeck
1m60 spr.
Vader van vader Nabab de Reve
1m60 spr.
v.v.v. Quidam de Revel
1m60 spr.
m.v.v. Melodie en Fa
Moeder van vader Avaana
v.m.v. Ti amo van het Lambroeck
1m60 spr.
m.m.v. Ufera-R
Moeder Cayleigh Z
Vader van moeder Candillo Z
1m60 spr.
v.v.m. Cassini I
1m60 spr.
m.v.m. Desy
Moeder van moeder Cate Z
1m35 spr.
v.m.m. Calvin Z
1m60 spr.
m.m.m. Ca-va-Seul