Meer informatie

One of a kind-JM is een Cardento merrie veulen uit de Quattro merrie Recari.
Een moederlijn om van te watertanden. Zowel moeder, grootmoeder als overgroot moeder hebben bewezen sport te leveren. Recari zelf is onderscheiden met het Ster, Sport en Prestatie predicaat.  

Over de gehele pedigree scoort ruim 80% nationaal niveau en zelfs ruim 70% op hoog internationaal niveau. Recari heeft na haar eigen springcarrière als 4* springpaard zelf de nodige paradepaarden gebracht die goed presteren in de sport. (100% ****niveau) Alle 3 de haar nakomelingen die wat leeftijd betreft klaar zijn voor het hogere werk (leeftijd gebonden tot op zekere hoogte en leeftijd i.v.m. welzijn wetten), springen dit ook. bovengemiddeld in de sport, op basis van haar eerste 3 kinderen is ze dan ook meteen onderscheiden met het Prestatie predicaat.  

Haar eerste en enige kleinkind Edessa’s Basantos loopt momenteel o.a. bovengemiddeld mee in de Logines Global Champions tour onder Janika Sprunger. Welke op haar beurt alleen in 2017 al ruim 20 duizend euro aan prijzengeld binnenhaalde met dit paard. Dat is een voorzichtig begin vergeleken bij zijn vorige eigenaren van de Epic Stables. Zie alleen al het bijgevoegde artikel. Dit betekent een 5e aansluitende laag sport verankering in de moederlijn. 
Zie o.a. https://www.youtube.com/watch?v=EZMWk5R_Y04

Uit deze top merrie heb ik  ET veulens, enters en twenters van o.a.: Global Express, Zirocco Blue, Arezzo, Jardonnay en inaico. Bij interesse, jm.wagenaar@hotmail.com.

Stamboom

Vader Cardento
GGK
Vader van vader Capitol I
GGK
v.v.v. Capitano
GGK
m.v.v. Folia
Holst
Moeder van vader B- Estelle
Holst
v.m.v. Lord
Holst
m.m.v. Restelle
Holst
Moeder Recari
Press. Ster Sport
Vader van moeder Quattro B
GGK
v.v.m. Qredo de Paulstra
SF
m.v.m. Une Americane
SF
Moeder van moeder Lecari
Press. sport.
v.m.m. Damiro
GGK
m.m.m. Herocari
Press. sport.