Meer informatie

NESPERADO WHAT ELSE MG (Desperado x Desperados FRH x Sandro Hit)

Dit is uw kans om een jaarling van bovengemiddelde kwaliteit te kopen!

Bent u op zoek naar een dressuurbelofte voor de toekomst?  Nesperado is een veelbelovende, lang gelijnde en vriendelijke zwarte jaarling hengst met uitstekende beweging en een fantastische afstamming!

Moeder Dark Symphonie kreeg in Hannover op de merriekeuring onder meer 8-en voor haar draf en rastype. In haar afstamming vinden we nummer 1 en 2 van de WBFSH ranking. Moeder's vader Desperados FRH, zoon van De Niro is een dressuurlegende die in 2017 nog de WBFSH ranking aanvoerde. MM vader Sandro Hit staat op nummer 2 in de lijst. Vader van Nesperado is Desperado die onder Emmelie Scholtens momenteel één van de beste dressuurpaarden van Nederland is.

Onze paarden gaan alleen naar een goed adres. Wij hebben geen recent beeldmateriaal. Nesperado staat momenteel in de opfok en is daar op afspraak te bezichtigen. We verkopen hem wegens overcompleet. Heeft u serieuze belangstelling? Neem dan contact op via mail, WhatsApp of telefoon. Op PB’s waarin alleen de vraagprijs wordt gevraagd wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Havidoff
m.m.v.
Moeder Dark Symphonie
Vader van moeder Desperados FRH
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m.