Meer informatie

Te koop wegens overgang naar de paarden: Happiness 

Happy is een zeer betrouwbare hardwerkende 7 jarige pony die door mij voornamelijk bij het springen is uitgebracht maar die met haar gangen ook geweldig presteerd bij de dressuur. 

Ik heb Happy gekocht toen zij net drie was en inmiddels is zij bij de ponys Z springen met winst en L1 dresuur met winst.
Happy heeft bij de ponys vele wedstrijden gewonnen is tevens kring kampioen geweest. Ik breng haar sinds mei dit jaar uit bij de paarden en ook daar doet ze het geweldig. Ze heeft zich bij de paarden o.a. gekwalificeert voor outdoor Gelderland en de Gelderse kampioenschappen (beide in de klasse L). momenteel springt ze op M niveau bij de paarden.
Kortom Happy is een pony met veel potentie is zeer competatief ingesteld waardoor je bij zowel de ponys als bij de paarden bovenin mee kunt rijden.

Happy heeft een groot hart is eerlijk, lief en aanhankelijk. Heeft geen (stal) gebreken geen merrie gerag is makkelijk op de trailer en op buiten/bos ritten en bij de hoefsmid/tandarts/dierenarts. Happy is 155cm officieel gemeten.
Is op wedstrijden fijn te rijden is niet kijkerig in het parcours. Ze heeft een fijne grote galop en denkt altijd met je mee bij de sprong. 

op verzoek kunnen we een spring filmpje opsturen maar je bent van harte welkom om te komen kijken/rijden.

bij interesse kun je met mij (Esmay) contact opnemen: 06-51140093 of 06-53357353

Stamboom

Vader BRAINPOWER
Vader van vader CONTENDRO I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader SOTERMA
v.m.v.
m.m.v.
Moeder JLINA
Vader van moeder CONCORDE
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder ELINA
v.m.m.
m.m.m.