Meer informatie

Johnny Deep ( Canabis Z x Numero Uno (pref) x Grandeur x Abgar (keur))

Ruin, 1.62, 5 jaar, een eerlijk paard met ruime mogelijkheden in springen en dressuur, zadelmak, geen gebreken. Nog niet gekeurd maar dat is wel mogelijk.

Vader: Canabis Z De fantastisch gemodelleerde Canabis Z sprong maar liefst zes seizoenen op internationaal niveau, vooral onder het zadel van Spanjaard Manuel Fernandez Saro. Canabis Z was succesvol op vele vier- en vijfsterren concoursen en won onder meer de Grote Prijs van Vejer de la Frontera. Canabis Z is een zoon van de legendarische Holsteiner topvererver Contender, die nog altijd zijn stempel drukt op de springpaardenfokkerij. De genen van de waardevolle Silvester en stempelhengst Cor de la Bryere versterken Canabis’ pedigree. Canabis Z komt voort uit de sterke, wijdvertakte Holsteiner stam 990. Uit zijn eerste jaargangen springen meerdere nakomelingen van Canabis Z succesvol op het allerhoogste niveau, waarvan toppers als de Olympische merrie Cadjanine Z (Gregory Wathelet en tegenwoordig Rodrigo Pessoa), de EK Herning-deelnemer Carolus Z (Henri Kovács, Cian O’Connor en tegenwoordig Bernardo Alves) en Wereldbekerwinnaar Carrabis Z (Richie Moloney) de bekendste zijn. Canabis Z’s nakomelingen vallen – net als hij zelf – op door uitstekende reflexen, techniek, instelling en een fantastisch exterieur.

Moeder: Tridante (vl keur) De eerste nakomeling Zweed van moeder Tridante sprong internationaal op1.50 onder Roberto Arioldi (I). Haar dochter Diamante (sport,elite,IBOB) is na Z-springen voor de fokkerij ingezet en haar 7-jarige zoon is dit jaar uitgebracht op 1.40 niveau in Spanje door Terresa Moll. Ook de eerste nakomeling  Gigant van haar vroeg gestorven dochter Caridante (prok,ster) springt inmiddels 1.30 onder in Hongarije.

Stamboom

Vader canabis z
Vader van vader contender
v.v.v. calypso 2
m.v.v.
Moeder van vader elileen3
v.m.v. silvester
m.m.v. albana
Moeder tridante
vl keur
Vader van moeder nemero uno
pref
v.v.m. libero h
pref
m.v.m. jolanda
keur
Moeder van moeder lidante
elite pref, sport
v.m.m. grandeur
m.m.m. zephira
pref,prestatie