Meer informatie

Een chique veulen met voldoende maat van de Duitse springtopper Chacoon Blue. 
Chacoon Blue: direct succesvol in de internationale topsport. Deze zeer voornaam geopenbaarde springspecialist uit de voortreffelijke moederlijn van de Olympisch kampioen Askan vervolgde in 2018 zijn weg naar de top met hoge plaatsingen in de wereldranglijst springen, nadat hij zich het jaar daarvoor onder Philipp Rüping in de Youngster Tour van München, Neumünster, Paderborn und Opglabeek eveneens in de kop had kunnen plaatsen. Zijn onbegrensde mogelijkheden openbaarde Chacoon Blue reeds tijdens zijn verrichtingstest in 2014, die hij met het grandioze cijfer 9,4 voor springen afsloot. In 2015 plaatste hij zich, na de overwinning in het Deister-kampioenschap, voor de finale van het Bundeschampionat. Daarbij imponeerde hij met zijn enorme bascule, zijn flitsende techniek en zijn voorbeeldige Rittigkeit. 

Moeder (Elite sport PROK van Sam R x G Ramiro Z x Uppercut) is fijn te rijden en toont een enorme werklust. Haar nakomelingen tonen veel bloed, hebben een chique uitstraling en een uitstekend bewegingsmechanisme. In 2011 heeft zij haar eerste nakomeling gehad. Daarna is zij in de sport uitgebracht (tot 1.35m springen) en vanaf 2017 is zij weer ingezet voor de fokkerij. 

Haar eerste nakomeling (vader: Ukato, geboren: 2011) loopt momenteel 1.30m in Zwitserland. Deze merrie toont veel vermogen en beschikt over een uitstekende techniek. 

De tweede nakomeling (vader: Harley VDL, geboren: 2017) is eveneens een chique verschijning. Deze hengst kreeg als veulen een 1e premie. Momenteel is deze nakomeling ook te bezichtigen op de locatie waar het veulen gestald staat. 

Voor meer informatie mag u contact opnemen per telefoon of e-mailen.

Stamboom

Vader Chacoon Blue
Vader van vader Chacco-Blue
v.v.v. Chambertin
m.v.v. Contara
Moeder van vader Cindina
v.m.v. Cartoon
m.m.v. Widina
Moeder Zalve
elite, sport-spr, PROK
Vader van moeder Sam R
v.v.m. Mermus R
m.v.m. Amelusiena
Moeder van moeder Alve
preferent, voorl. keur, prestatie
v.m.m. G Ramiro Z
m.m.m. Palve
ster