Meer informatie

Prachtig sterk hengstveulen te koop: 'Two Socks'

Afstammeling: Volfonic xx  x  Vincenzo (van Numero Uno) x Cantos x Recruut
Geboren: 9 juni 2019

Two Socks is een schitterend hengstveulen met veel maat, een mooie kap erop, gespierde billen en lange benen. Zijn vader is de engelse volbloed hengst Volfonic xx, derby winner. Zijn moeder, Cinderella, is ster en voorlopig keur. Zij heeft al meerdere veulens gekregen, waarvan de oudste, nu 7 jaar, in Duitsland in het 1.40 springt. 
Zijn volle broer, LuckyLuck, vertrekt in de herfst naar Theo van de Vendel, olympische eventing ruiter. Uit moederslijn komen meerdere internationale springpaarden. Zie bijgevoegde link.
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/217089/cinderella-hbc

Two Socks heeft een prettig karakter en is niet gauw van iets onder de indruk. Hij stapt op iedereen af en loopt dag en nacht samen met zijn moeder in een groep van 8 merries met veulens in de wei. Hij is vlug, behendig, springt over greppeltjes, gaat spelen met de andere veulens, zit dus niet aan zijn moeder vastgeplakt. En hij heeft meer dan voldoende beweging. 

Als dressuurpaard zal Two Socks absoluut niet misstaan. Hij heeft de looks en beschikt over een super gave draf met veel voorbeen en achterbeen. 

De twee jarige volle broer, Tsjemp, is ook bij ons te bezichtigen. 

Two Socks wordt in principe aangeboden op de online Veiling van ET Auction maar bij een goed bod mag hij zo vertrekken naar een nieuwe eigenaar.

Stamboom

Vader VOLFONIC XX
Vader van vader ZAFONIC XX
v.v.v. GONE WEST XX
m.v.v. ZAIZAFON XX
Moeder van vader BAISER VOLE XX
v.m.v. FOOLISH PLEASURE XX
m.m.v. RIVER ROSE XX
Moeder CINDERELLA HBC
voorlopig keur
Vader van moeder VINCENZO
v.v.m. NUMERO UNO
m.v.m. KYRA
Moeder van moeder VORELLA
ster
v.m.m. CANTOS
m.m.m. KORELLA