Meer informatie

==== VERKOCHT ====

ONE VISION VDB (Van Gogh x Zavall x Indoctro x Lagos x Roman)

Grootramig, goed bewegend, bruin hengstveulen (geb. 01-05-2019) uit een uitstekende moederlijn (Holsteiner stam 8777).

Moeder is (half)zus van de goedgekeurde KWPN hengst Alicante die Int GP springt en met de Belgische topruiter Jérôme Guery in 2016 de Sires of the World in Lanaken won.
Grootmoeder Texas M bracht verder nog 2 goedgekeurde hengsten (AES en SBS), en 1.30m, 1.40m en 1.45m springpaarden.
Overgrootmoeder U-Laester (v. Lagos) is de enige (half)zus van de Holsteiner  tophengsten Cantus, Calvin en Lansing. Enkele zonen van Cantus zijn Calvaro, Come On, Calido I en II Cascavelle, Canturo, Cellestial  en kleinzonen Canturano, Singapore, Quality time TN, Vleut, Genius.

Vader is de keurhengst Van Gogh, dé verrichtingstopper van 2005 met een fantastisch exterieur in combinatie met ruime bewegingen en ongekend springvermogen. Uit zijn eerste jaargangen vinden we reeds vele nakomelingen die succesvol op 1.50m presteren. Vermeldingswaardig is ook de tienjarige Cosmo, (mv. Fruhling) die tot de beste dressuurpaarden ter wereld mag worden gerekend en in Rio 2016 Olympisch goud behaalde. Van Gogh, jarenlang opgenomen in het Duitse Championatskader behaalde onder Marco Kutscher zeer goede klasseringen in internationale wedstrijden en Grand Prix. Zo won de combinatie onder andere de GCT GP van Valkenswaard, de EEM LA Masters GP, de EEM Hong Kong GP en het Championat van Zürich.  

Voor meer inlichtingen:  
Tel.: 06-30585543  

Stamboom

Vader Van Gogh
keur
Vader van vader Numero Uno
preferent
v.v.v. Libero H
preferent
m.v.v. Jolanda
keur
Moeder van vader Movera
preferent, prestatie
v.m.v. Bernstein
m.m.v. Govera
ster, preferent
Moeder Kind of Magic
Vader van moeder Zavall
v.v.m. Casall ASK
m.v.m. Remilia
elite, prestatie
Moeder van moeder Texas M
prestatie
v.m.m. Indoctro
preferent
m.m.m. U-Laester