Meer informatie

Een unieke kans voor een ruiter of amazone te koop aangeboden.
Nadal is een 7 jarige ruin met een stokmaat van 1,69. 
Numero Uno x Nabab de Rêve x Carthago Z

Hij is een super eerlijke, betrouwbare en een fijn te rijden paard. Het is een plaatje om te zien en hij heeft een super afstammeling.Nadal heeft een super werk instelling en wilt altijd graag voor je werken. Hij springt heel graag. Dit doet hij  met veel vermogen en hij laat een goede techniek zien. Nadal is niet kijkerig op de sprong. De wissels springt hij met twee vingers in de neus. 

Dressuurmatig is Nadal ook goed getraind. Hij zal een mooie verschijning zijn in de dressuurring, maar de ambitie ligt bij mij bij het springen ( daarom heb ik hem niet gestart in de dressuur ). Nadal heeft 3 fijne gangen en heeft een super galoppade!
Ook zal Nadal zeer geschikt zijn als eventing paard. Hierin laat hij zich van een hele goede kant zien. Hij is nergens bang voor. Als jij wilt, dan gaat hij. Zelf al wel een aantal oefencrossen gereden, maar nog geen officiële cross gestart.

In de omgang is hij een fijn paard. Hij houdt van aandacht en is altijd blij als er mensen om hem heen zijn. Het is een super relaxed paard. Met andere paarden is hij zeer sociaal. Braaf bij dierenarts, hoefsmid, trailer, etc. 
Het is een fijn (leer)paard voor de spring- en dressuursport. Paard met veel potentie. Aangezien zijn leeftijd, is de nodige ervaring fijner.
 Opnieuw keuren kosten koper. Voor vragen en video’s kunt u appen of bellen naar 0657041122

Stamboom

Vader Numero Uno
Vader van vader Libero H
v.v.v. Landgraf 1
m.v.v. Oktave
Moeder van vader Jolanda
v.m.v. Lord Colando
m.m.v. Feinschnitt
Moeder Nikina Z
Vader van moeder Nabab de Reve
v.v.m. Quidam de Revel
m.v.m. Melodie en Fa
Moeder van moeder Calina Z
v.m.m. Carthago Z
m.m.m. Dakina