Meer informatie

Brave allround ruin van Canturano x Sofie Bright XX

Cantuccini is een brave en erg nuchtere 7 jarige allround ruin. Hij is L springen, L eventing en L2 dressuur geklasseerd. Zowel onder het zadel als in omgang is het een fijn meewerkend en relaxed paard. Dressuurmatig is hij fijn te rijden. Makkelijk in de aanleuning, niet sterk en absoluut niet heet of sensibel. Dit is ook erg prettig in het parcours. Hij galoppeert eenvoudig in een tempo naar de hindernis toe, versnelt of vertraagd niet en springt simpel naar de overkant. Cantuccini laat zich makkelijk sturen en maakt een pasje bij als de afstand niet passend is. Door deze eigenschappen is hij ook door een minder ervaren ruiter/amazone te berijden.
Met eventing heeft hij nog niet heel veel ervaring, maar hij pakt dit erg goed op. Begin dit jaar hij heeft hij B eventing gelopen met de vorige eigenaresse. In Gelselaar (15-9)  heeft hij L eventing gestart met 1 langsloper in de cross. Hij pakt de cross goed aan, is niet kijkerig en loopt ook zo het water in. 

Cantuccini is klinisch en röntgen goedgekeurd op 4 jarige leeftijd. Overkeuren mag kosten koper. Hij is verder vrij van gebreken, trailer/vrachtwagen mak, braaf bij de smid en heel braaf langs de weg/op buitenrit. Hij staat gestald in Olst. Binnenbak met parcours aanwezig. 

Er zijn verschillende video's aanwezig. Voor meer informatie graag even bellen naar 0630950882. 

Stamboom

Vader Canturano
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sofie Bright XX
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.