Meer informatie

Prachtige merrie die bij ons de tijd heeft gekregen om groot en sterk te worden. Braaf op stal en nu zijn we langzaam begonnen met oppakken. Longeren, hoofdstel, tandarts en hoefsmid doet ze allemaal braaf. Entingen correct. 

Helaas heeft onze dochter ivm nieuwe opleiding niet de tijd om haar te gaan uitbrengen in de sport. Ze zal gaan schitteren in de dressuur en dat verdiend deze merrie ook!
Wij zoeken voor haar een 5 sterren huis waar ze in alle rust opgeleid gaat worden.  Hogere prijsklasse. Keuren KK.

Afstamming:De extra dressuuraanleg van Expression zit in zijn genen verankerd. Expression’s vader is de succesvolle Lichte Tour dressuurhengst Vivaldi (uitgebracht door Hans Peter Minderhoud).Expression’s moeder, Melody (keur sport-dres pref), was als driejarige Kampioen van Nederland bij het KWPN. Melody is op jonge leeftijd in korte tijd klaargemaakt voor een bijzonder succesvolle Z-dressuurcarrière. Regelmatig behaalde Melody percentages van 65% tot 70% in het Z dressuur (in die tijd waren dat extra hoge scores). Melody bleek absoluut geschikt voor de hogere dressuursport, maar gezien haar extra dressuurgenen hebben wij Melody op jonge leeftijd teruggetrokken uit de sport en volledig ingezet voor de fokkerij.Expression’s grootvader, Vincent, is Nederlands Kampioen Grand-Prix dressuur geweest onder Annemarie Sanders-Keijzer. 

Stamboom

Vader Expression
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.