Meer informatie

Dit is Roosendaal's Verona (Veer). Veer is een 9-jarige merrie van 1.48.

Wij hebben besloten haar te verkopen omdat onze dochter gaat studeren en zij hierdoor niet meer genoeg tijd haar verder op te leiden. En dat is jammer vinden wij, want Veer heeft heel veel sportpotentie! Met haar mooi ruime gangen 'danst' ze door de wedstrijdring en ook haar springvermogen is veelbelovend.

Veer is bijzonder slim en werklustig. Ze is sensitief wat maakt dat ze een rustige ruiter nodig heeft die haar wel duidelijkheid kan geven. Om die reden is zij op dit moment niet geschikt voor een onervaren ruiter.

De hele geschiedenis van Veer is bekend. Ze is geboren op de stal waar zij nu nog steeds staat. Veer is altijd correct en op haar tempo opgeleid onder goede, professionele begeleiding. Vanwege haar sensitieve karakter is zij later beleerd dan gebruikelijk is. Inmiddels is Veer ontwikkeld tot een fijne, brave sportpony die de benodigde wedstrijdervaring heeft opgedaan (altijd met dikke punten) en klaar is om met een nieuwe ruiter een mooie sportcarrière op te bouwen!

Veer is recent behandeld door de tandarts en klinisch goedgekeurd op 2 juli 2019. Verder is zij altijd netjes en op tijd bij de hoefsmid geweest, correct ontwormd en geënt en regelmatig fysio en sportmasseur (preventief) in handen geweest.

Nieuwsgierig geworden naar Veer? Kom gerust kennismaken.

Stamboom

Vader Jonkers' Olivier
Vader van vader Aester el Nino
v.v.v. Bjirmens's Wytse
m.v.v. Kleefs Sylvia
Moeder van vader Jonkers' Ragne
v.m.v. Verona's Bo-Gi
m.m.v. Soraya
Moeder Roosendaal's Iris
Vader van moeder Paledo
v.v.m. Pion
m.v.m. Satinka
Moeder van moeder Roosendaal's Violette
v.m.m. Cupkeshof Winobert
m.m.m. Sylvia