Meer informatie

Lieve Victor is alles wat je zoekt in een paard. Een wijze leermeester die altijd mee wilt werken. Hij wil het zó graag goed doen. Victor is een grote lieverd van ca 178 cm hoog, hij is 16 jaar oud, maar dat geef je hem niet. Hij ziet er prachtig uit en heeft volgens kenners een erg mooie, gespierde rug.  

Hij is in bezit van een goed KWPN papier van Samber x Symfonie x Folio x Epigoon. Een lekkere scheut nuchter Gelders bloed erin dus en via Symfonie is hij familie van mijn grootste paardenvriend ooit : Mozart (Han). Victor is in bezit van een paspoort met chip en is correct  geënt. Is pas naar de tandarts geweest, in bezit van een recent tandartsrapport.  

Victor is Z plus 9 dressuur geklasseerd en bij ons werkelijk ontzettend braaf, te rijden door angstige/ beginnende ruiters maar natuurlijk door zijn ervaring een genot voor gevorderden. Hij kent oefeningen van het allerhoogste niveau. Wij trainen hem weer lekker op, was door omstandigheden even niet zo vaak gereden en wat dik.  

Hij kan verder alles: is zeer sterk in de verzamelde gangen en beheerst de zijgangen zeer goed. Heeft natuurlijk veel vreemd terrein gezien. Hij staat het liefste zo veel mogelijk buiten buiten, maar is ook een schat op stal. Bij het eerste wegstappen vanuit de stal vertoond hij wat hanetred, we hebben het bij het rijden nooit kunnen ontdekken. Verder is Victor in bezit van een zeer recent keuringsrapport.   Wie gaat veel plezier beleven met deze kanjer?  

Inruil bespreekbaar  
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Samber
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Symfonie
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Folio
m.m.m.