Meer informatie

Baggio is een zeer aansprekend paard. Hij heeft een geweldig lief karakter en is dol op aandacht en knuffels. Hij is nu vier maanden onder het zadel en pakt alles vlot op. Hij heeft een nuchter karakter, is makkelijk te rijden en heeft een fijne mond.

Baggio is ideaal als overgang van pony naar paard. Maar ook voor een dressuuramazone of dressuurruiter die met een getalenteerd paard aan de slag wil. 
Hij heeft geen stalgebreken, loopt makkelijk mee aan de hand, staat stil op de wasplaats en is ook makkelijk in de knotten te zetten. 

De moeder van Baggio (Rumira: Rohdiamant x Grundstein II) bracht al een internationaal dressuurpaard en een goedgekeurde hengst. Zijn oma (Rumirell: Grundstein II x Akzent II) bracht meerdere internationale dressuurpaarden en zes goedgekeurde hengsten, waaronder de beroemde Romanov (uitgebracht door Hans Peter Minderhoud) en Rubin Royal. Allebei topververs dressuurpaarden.

Als jaarling is hij volledig röntgenologisch goedgekeurd. Overkeuren is geen enkel probleem, dat kan op onze kosten bij onze dierenarts. 

Stamboom

Vader Bordeaux
Vader van vader United
v.v.v. Krack C
m.v.v. Nessica
Moeder van vader Venna
v.m.v. Gribaldi
m.m.v. Leandra M
Moeder Rumira
Vader van moeder Rohdiamant
v.v.m. Rubinstein I
m.v.m. Elektia V
Moeder van moeder Rumirell
v.m.m. Grundstein II
m.m.m. Ruling Action