Meer informatie

Deel uitmaken van de Olympische Spelen van 2024 en leven  als God in Frankrijk? 
Regio Pays de la Loire, Frankrijk    
Locatie: Saumur, Frankrijk:
Prijzen: 2.750.000 Euro,
Objectno 411
 
Totale oppervlakte ongeveer 12 ha. (mogelijkheid voor uitbreiding)
Bouwjaar: 2012 
Woonoppervlakte: In totaal 270 m² (+uit te breiden met  95 m²) 
Appartement: Woonoppervlak 140 m² (+95 m² uit te breiden)
Studio's: 5 (33 m², 24 m², 24 m², 24 m², 24 m²) 
Slaapkamers: 6  Badkamers: 6 
Keukens: in elke studio en in het appartement van 140 m² (open woonkamer) 
Verwarming: (warmtepompen) Verwarming + airconditioning 
Energiepas: in uitvoering

Een exclusieve, unieke kans voor gepassioneerde paardenliefhebbers in de directe omgeving van de Franse Nationale Rijschool en de beroemde Cadre Noir (de elite paardensportgroep van Frankrijk). Saumur - paardenhoofdstad van Frankrijk.
Genesteld in een bosrijk natuurlijk landschap van ongeveer 12 hectare en toch op slechts twee minuten rijden van de stad, biedt het landgoed ideale leefomstandigheden voor paarden- en natuurliefhebbers.  In deze idyllische omgeving kan men nu een droom realiseren.
Het landgoed is ontworpen als een privé-paardensportfaciliteit, maar de uitstekende locatie, functionaliteit en uitbreiding,  maken het ideaal voor de ambitieuze professionele ruiter. 
Een bouwvergunning voor de bouw van 8 villa's met privéstallen is beschikbaar en maakt het landgoed zeer interessant voor investeerders. 
Het nieuwe ontwikkelingsplan van de stad maakt daarnaast ook de bouw van een hotelcomplex mogelijk, waardoor alle perspectieven worden geopend voor het commerciële gebruik van dit strategisch gelegen pand.

Locatie: 
SAUMUR - dit charmante stadje aan de Loire ligt 300 mijl ten zuiden van Parijs in de wereldberoemde Loire-vallei, met zijn talloze kastelen die sinds 2000 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.  Centre Saumur 4km - Golfbaan 0,5 km - Ecole Nationale d'Equitation / Le Cadre Noir 1,2 km - Roeiclub 1,4 km - Station 6 km - Luchthaven (lengte 1450 mx 30 m) in de directe omgeving.

Wonen
Het landgoed beschikt over vijf volledig uitgeruste studio's en een appartement van ongeveer 140 m2. Een van deze studio's is toegankelijk voor gehandicapten.  Een ander appartement met een woonoppervlak van ongeveer 90m² is klaar om uit te breiden en kan eenvoudig worden aangesloten op het bestaande appartement van 140m². 
De planning is uitgevoerd vanuit het perspectief van professioneel gebruik en maakt een scheiding mogelijk tussen privé en bedrijf.
De woonruimtes zijn gebouwd volgens het principe van een energiezuinig huis, worden verwarmd of gekoeld door warmtepompen en hebben een gecontroleerd ventilatiesysteem.

Paarden
Tien ruime boxen verwelkomen uw paarden in een zeer functionele omgeving die tot in het kleinste detail doordacht is. Elke box is bedekt met een dikke laag rubber. 
De rijhal (20 x 40 meter) wordt overspoeld met licht en biedt door de isolerende beglazing, het geïsoleerde dak en de ventilatie-opties, ideale omstandigheden voor een comfortabel gebruik gedurende het hele jaar. 
Een ronde hal met 22 m diameter bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de stallen en is uitgerust met een Röwer & Rüb Teomatic-trainingsmolen voor 10 paarden met een longeercirkel in het midden. Het gehele terrein is omheind met houten hekwerken.